kadOOS 2015 ZKT standhouders!

Het is zover: de inschrijvingen voor kadOOS, dé leukste geschenkenmarkt van de kust en omstreken, zijn geopend! kadOOS vindt dit jaar plaats op zondag 13 december van 10.00 tot 17.00 uur in OC De Schelpe in Oostende. Nieuw dit jaar is dat we ook een avondopening organiseren op zaterdag 12 december en dat van 19.00 tot 22.00 uur, een echte ‘Glamour Night’ waarbij de bezoekers kunnen shoppen bij de standhouders én ook nog eens verwend worden met vele extra’s. Let wel, wie wil deelnemen aan kadOOS moet beide verkoopmomenten aanwezig zijn. Inschrijven voor één van beide dagen is dus niet mogelijk.

GlamourNight(2000x1600)

Bij de eerste editie konden we een slordige 400 bezoekers verwachten, bij de tweede editie waren dat er 1.000! Het was een drukke, maar supergezellige dag!

We zijn nog op zoek naar leuke standhouders, die zelf originele dingen maken die geschikt zijn als eindejaarsgeschenkje. Ken je zo iemand? Bezorg ze dan zeker deze info!

Wil je graag inschrijven voor kadOOS 2015? Lees dan zeker de voorwaarden door en vul dan, als je aan de gestelde voorwaarden voldoet, het inschrijvingsformulier in via deze link (daar vind je ook de voorwaarden). Opgelet: je inschrijving is geen automatische garantie op deelname. De plaatsen voor kadOOS zijn beperkt, waardoor er een selectie zal gebeuren tussen alle kandidaat-standhouders. Alle inschrijvingen worden geëvalueerd volgens objectieve criteria (concept, kwaliteit en creativiteit). Ben je geselecteerd? Dan krijg je begin oktober een mailtje met de bevestiging en de betaalgegevens. Meer info vind je in de algemene voorwaarden.

Wij zijn alvast aan het aftellen!

Inschrijvingen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s