The big K party

“O wat leuk! Een verkleedfeestje waar iedereen zich moet verkleden in iets wat met een K begint? Ik maak de kostuums wel!”

Komt het jullie bekend voor? Ja, ik ben zo’n enthousiasteling. Ik vind alles altijd leuk en een supergoed idee, en soms heb ik écht iemand nodig die me aan een touwtje terug op de grond trekt, want ik begin snel te zweven… Duizenden ideetjes, ja dat wel, maar tijd? Superenthousiast stelde ik voor om drie K3 kleedjes te maken. Drie! Uiteindelijk werden het rokjes, en als beginnende naaister ben ik daar toch ook al ettelijke uurtjes aan bezig geweest. Satijn biais op punta di roma tricot naaien, zonder dat de tricot helemaal scheef trekt. ’t Is geen lachertje. Ook voor de eerste keer een boordband aan een rokje genaaid, dat ging verbazend goed! Zo goed, dat er zeker nog zulke (en draagbaarder) rokjes zullen komen.

K3 rokje

Maar ik was héél erg tevreden en stiekem een beetje trots op het goede resultaat. En de leuke reacties doen me toch altijd een beetje zweven: “wat een leuke outfits!” “heb je die rokjes echt helemaal zelf gemaakt?” “waauw, zo tof”. En ik maar glunderen… En het feestje? Dat was superleuk! Wij K3’tjes hebben ons héél goed geamuseerd tussen kermit de kikker, de kardinaal, een kraan, een kaars, een komkommerverkoper, een koning en koningin,… Het was een feestje om nooit te vergeten, dankjewel Katie en Kevin! Oja Lélé!

K3

Stof: fuchsia punta di roma tricot, lichtroze boordstof en regenboogkleuren satijn biais – alles bij Verkempinck in Oostende

En ik kon jullie deze leuke foto’s van andere aanwezigen toch niet onthouden?

Advertenties

3 gedachtes over “The big K party

  1. Pingback: Mini K3 | Twinkel Bel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s