Les Ardennes

Op reis gaan in eigen land, waarom niet? Het moet niet altijd ver rijden of vliegen zijn! Wij zijn gek op de Ardennen, je bent er op 2 à 3 uurtjes rijden (toch als je zoals wij aan de kust woont), en je bent meteen in een volledig andere sfeer.. We hebben er alleszins van genoten! Een fotoverslag.

Het was vrijdag mijn ventje zijn verjaardag! Dat werd gevierd met een heuse picknick aan de Tour du Millénaire in Gedinne. Puur genieten! En een heerlijke wandeling mocht natuurlijk ook niet ontbreken…

Ons hotelletje was ook een voltreffer: Le Moulin de Boiron. Prachtig zicht op het meer van Boiron! En wat een heerlijk terras! We hebben er een gezellige avond van gemaakt…

Vanaf le Moulin de Boiron kan je ook heerlijke wandelingen maken. Dat stond de volgende dag dan ook op het programma: een goed bewegwijzerde wandeling van 9 km door bossen en velden. Of was het soms toch even zoeken?

De reden van ons bezoekje aan de streek van Gedinne (provincie Namen, vlakbij de grens met Frankrijk), was een uitnodiging van mijn oom en tante om zaterdagavond te komen barbecueën. Erwin en Bernadette zijn de eigenaars van een heerlijk gezellig huisje in Vencimont, een deelgemeente van Gedinne.. Bij hen op het terras zitten, is het toppunt van zen en vakantiegevoel! De tuin is aangeplant met lavendel, vlinderstruiken, zonnehoedjes,… Elke plant werd gekozen in functie van vlinders en bijen. Een waar paradijs!

De tijd vliegt! Na nog een leuke wandeling, was het tijd om de Ardennen vaarwel te zeggen. Onze volgende afspraak is in november, dan gaan we nog een weekje genieten in Doische, vlakbij Couvin in de provincie Namen. Ik kijk er al naar uit!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s